Певицата Джос Стоун направи едно съобщение, което е едновременно щастливо и тъжно. Тя разкри, че е забременяла… след като само 6 месеца по-рано е направила спонтанен аборт.

“Трябва да направя едно съобщение, което носи смесени чувства“, каза тя във видео, което сподели в Инстаграм. „От една страна съобщението е хубаво, но не и историята, която го предшества.“

„Миналата година загубих бебе. Беше ужасно, защото беше моето бебе. Знам, че много жени минават през това. Отидох при доктора и го попитах защо се случи така, а той ми каза, че такива неща просто стават и не е по моя вина. Каза ми, че бебето ми вече е ангел и бди над мен. Но това не е редно – аз трябваше да бдя над него.“

След като разказа какво е преживяла през сълзи, тя съобщи и щастливата новина – отново е бременна и всичко изглежда както трябва. За разлика от бебето, което е загубила и което е била прекалено малко, новото се развива добре и има идеални размери за възрастта си.

Другата лоша новина за почитателите на изпълнителката на „Super Duper Love“ е, че заради бременността и грижите, които полага за себе си, трябва да отмени голяма част от участията си.

Това е второто дете на певицата, която стана майка в края на януари 2021 г. Тя роди дъщеря, която нарече Вайълет Мелиса.

Подобни истории: