Тази седмица Хилария Болдуин сподели снимка със съпруга си, на която и двамата са облечени като за излизане. В текста към снимката тя написа, че двамата са преживели много. И който познава историята им, не се съмнява в това.

„Минахме през много неща заедно“, написа красивата йога инструкторка и многодетна майка.

И като казваме многодетна, не преувеличаваме – макар и да е само на 38 години, Хилария Болдуин вече е майка на 6 деца. От тях 5 е родила самата тя, а най-малкото – Лусия, дойде в семейство Болдуин малко след петото раждане на Хилария.

Не всички бременности на Хилария бяха толкова хубави. В рамките на една година тя загуби две от неродените си деца – едно в деветата седмица и едно в четвъртия месец.

Вероятно най-големият удар за семейство Болдуин дойде след трагедията на снимачната площадка на филма “Rust” през 2021 г. Тогава зареден пистолет в ръцете на известния актьор произведе изстрел и уби операторката зад камерата.

Това се превърна в една от на-големите трагедии в киното през XXI век, а Алек Болдуин стана обект на разследване, не само защото именно в неговите ръце е било смъртоносното оръжие, но и защото е продуцент на филма и носи отговорност за безопасността на екипа.

През последните месеци Алек Болдуин се е оттеглил от публичното пространство и от актьорската кариера (може би завинаги). Единствената опора в живота му е семейството, както се вижда и от коментара му под поста на Хилария.

„Всеки път, когато си помисля, че Бог ме е забравил, се сещам, че те доведе в живота ми“, написа Алек Болдуин. „Това и децата ми са най-хубавите подаръци, които съм получавал.“

Алек и Хилария са заедно от 2011 г. и сключиха брак през юни 2012 г. Тази година ще отпразнуват 10-ата си годишнина.