Актрисата Нина Добрев навърши в събота 32 години, но в "Инстаграм" написа, че отново е на 31, „защото всички ще се съгласят, че 2020-а не се брои“.

„По-добре 2021 г. да си прибере бързо всички гадости, иначе догодина пак ще трябва да празнувам 31-ви рожден ден“ – шегува се още звездата от „Дневниците на вампира“. Актрисата отбелязва празника си и с умилително видео с кадри от детските й години.

Нейният приятел, сноубордистът Шон Уайт, публикува в профила си няколко снимки, на които виждаме двойката в осемдесетарски дрехи и не по-малко странни пози пред фотоапарата.

За връзката на Нина с 34-годишния олимпийски шампион се заговори през март миналата година, когато бяха забелязани да карат велосипеди в Малибу, Калифорния. Двамата обявиха, че са заедно през май, като публикуваха в "Инстаграм" видео как актрисата подстригва Шон Уайт.

В началото на декември участникът в предишното издание на „Фермата“ Сами Хоссни се похвали в социалната мрежа, че е пътувал в самолета към София точно до Нина Добрев.

По-късно стана ясно, че актрисата се е прибрала в България, за да се сбогува със своята баба, която почина на 87 години.

"Снощи една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше толкова трудна за всички, се влоши още повече. Но въпреки всичко се опитвам да намеря благодарност", написа Нина Добрев в „Инстаграм“ на 20 декември.

Припомняме, че Нина Каменова Добрева е родена през януари 1989 г. в София. Скоро след това цялото семейство заминава за Канада. Това, че женските фамилни имена завършват на ова/ева, а мъжките на ов/ев, обърква чиновниците в Канада и постоянно поражда въпроси защо има различие. В един момент семейството решава да уеднакви фамилните имена и така бъдещата актриса става Добрев.

Днес Нина Добрев живее в САЩ и е толкова популярна, че има над 21 милиона последователи в Инстаграм. За сравнение, Димитър Бербатов и Григор Димитров имат общо около 1,5 милиона последователи.