Актрисата Нина Добрев се е прибрала в България, за да се сбогува със своята баба, която почина на 87 години. Това стана ясно от Инстаграм профила на актрисата, където тя сподели трогателни думи и последни снимки заедно с баба си.

"Снощи една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше толкова трудна за всички, се влоши още повече. Но въпреки всичко се опитвам да намеря благодарност", написа Нина Добрев в Инстаграм.

"Аз съм такава късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми като на филм. Ти ме научи на толкова много и ни обичаше всички толкова дълбоко през своите 87 години, че светът имаше късмета да те има в него", пише Добрев в социалната мрежа.

"Ти беше светица. Възпитателка. Пазителка. Любяща майка. Отдадена баба. А сега си ангел - някъде, където е несъмнено по-добре, отколкото тук в момента. Имах рядката възможност да се сбогуваме. Знам, че на много хора през тази година не им беше позволен този лукс", пише още актрисата.

"Ще ценя последните моменти, които споделихме заедно завинаги. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми, Баби. Почивай в мир. Моля те, прегърни и целуни Деди от мен, когато го видиш. Обичам те", завършва силно емоционалния пост на Нина.