MC Greka, Додо, Николаос. Всички те имат фенове в различни сфери и са пожънали успехи с нещата, които правят. Но имат едно общо нещо - че са един и същи човек. Николаос Цитиридис вече е достатъчно известен, откакто стана водещ на вечерното шоу на bTV, което носи неговото име. Много преди това обаче шоуто е било в кръвта му и той го е показвал по различни начини - чрез рап парчета, които измисля на момента в творчески дуели с други рапъри, писане на ревюта на вафли, или като стендъп комедиант на сцената на Комеди клуб. Но едно е ясно - само в едно поприще на таланта и творческия заряд на Цитиридис им е тясно."Давам си сметка, че са много образите, които съм развил през годините. Дали ще е ревюта на вафли, дали ще е Додо от “Комеди клуб” или MC Greka, който обича да си прави шеги с музиката...", казва тв водещият на вечерното шоу на bTV в интервю за "24 часа".

"Любовта към музиката винаги е съществувала в живота ми. Едно време, като бях малък и седях у нас по цял ден, повече разчитах на радиото, отколкото на телевизията, а пък компютър въобще нямах. Обожавах да слушам радио, от там започнах да се вълнувам, да следя класации, да се интересувам от изпълнители и да си намирам любимци. След това, когато човек влезе в гимназията, се заформят групички, най-често на базата на музикални предпочитания.

В осми клас попаднах в групата с метълите и лека-полека си направихме хеви метъл банда с мои съученици. И оттогава не съм спрял да създавам музика и да репетирам. В 11 клас спряхме да репетираме, но аз продължих да свиря на барабани, преди две години ходех на уроци по пеене.

Обичам да правя неща, които са свързани с ритъма, защото смятам, че ритъмът на думите, на музиката и на живота ни карат да подскачаме, да се замисляме и да носим някаква емоция", разказва Цитиридис.

Затова не е случайно, че това лято той смени телевизионното студио със звукозаписното и направи дуетна песен с Мила Роберт. Идеята се появява почти на шега, след нейно участие в "Шоуто на Николаос Цитиридис”.


"Прекарах го като лятна ваканция, общо взето. Успях да отида до българското море - в Лозенец, a през останалото време събирах сили, почивах си вкъщи и като един ученик играх на компютърни игри и се забавлявах сам вкъщи. Много скучно лято, ако трябва да бъда честен. Но беше време за равносметка - да видя какво сме направили миналия сезон, да изчистя грешките за себе си и се надявам да не си личат в следващия сезон", казва той.