Всеки път, когато се сетим за известните личности, си ги представяме наконтени и важно пристъпващи на червения килим. Често можем и да ги олицетворим с героите, които така добре са изиграли. Но звездите също са личности и като такива понякога изпадат в затруднени ситуации. Ето няколко, за които знаем със сигурност, че ще се притекат на помощ, ако положението стане много напечено.


През май 2011 г. младата актрисата Мила Кунис спасява мъж, на опашката в супермаркет. Човекът се оказва епилептик, получавайки гърчове, той започва да се дави. Кунис изважда портмонето си и го слага в устата му, за да не се задави, прехапвайки езика си. След това се обажда на Бърза помощ.


През септември 2005 г. актьорът Шон Пен пътува до Ню Орлиънс, за да се включи в спасяването на четиридесет души, пострадали след урагана Катрина.


През юни 2012 г. Дженифър Лорънс спасява жена, която внезапно припада пред сградата й в Санта Моника. Дженифър незабавно извиква Бърза помощ.

Патрик Демпси спасява момче след тежка катастрофа


През април 2012 г. Патрик Демпси спасява младо момче, затиснато под кола след тежка катастрофа. Патрик отваря вратата на шофьора с крик и издърпва момчето навън.

Кейт Уинслет


През 2011 г. актрисата Кейт Уинслет спасява възрастна жена от пламъците на развихрил се пожар, като я изнася на гърба си.


През април 2012 г. Райън Гослинг издърпва журналист от пътя на прекалено бързо движещо се такси.


През 2011 г. Брат Пит избутва встрани оператора, като го предпазва от смачкване на фенове нахлули на снимачната площадка на филма „World War Z”.

Хайди Клум плува добре


През април 2013 г. световноизвестният модел Хайди Клум спасява от удавяне сина си и двете му бавачки в Хавай.