Нели Хаджийска от емблематичното за bTV предаване “Търси се“ е на почивка в Италия. Там тя отбеляза 15 години брачен живот с емоционална изповед.

„Преди 15 години на този ден, на малкия плаж в Лозенец си казахме "ДА", с морето за свидетел. Влюбени, щастливи, буйни, искащи, с една торба мечти... 15 години по-късно всичките ги сбъднахме. Някои по-лесно, други по-трудно... но доплувахме до тях заедно! Заедно! Това е магията на нашата любов, заключена е в тази хубава дума ЗАЕДНОСТ.
Заедно сме в хубавото, в трудното. Заедно растем, учим се, падаме, ставаме... заедно се караме, спорим, пътуваме, очароваме се, разочароваме се...
Ръка за ръка през живота! Той ми е всичко! Партньор, приятел, любовник, опора, дразнител и вдъхновител. Моята Скала, която спира бурите за да не ме отвеят. Не ме плаши вятъра, не ме плаши тъмното, трудното. Не ме плаши нищо, защото си до мен!
Благодаря, че ми се случи Danail Dundee Hadzhiyski.
Искам още милион изгреви и залези с теб, още безброй пътешествия, вино и узо, оплетени в дълги разговори, полети, вечерни разходки из тесни улички по света, лодки, макове, смях, кафе в леглото и обожанието, което още живее в погледа ти към мен. Знам, че Бог и цялата Вселена ни помага да пазим магията, която ни се случи. Честити 15 години брак, бебо, аз пиша, докато ти спиш в едно италианско хотелче с гледка към морето, в цветната Прочида!“ – написа във Фейсбук водещата Нели Хаджийска.

На следващия ден тя сподели „Малка част от магията на пъстрата Прочида. Един от изящните италиански острови, който завладя сърцата ни с цветните къщички над морето, романтичната ни тераса, красивата марина с лодките и морските мрежи, тесните улички, отрупани с магазинчета, вкусните ресторантчета и усмихнатите хора, които никак не бързат за никъде... Приказката продължава“.

В последния ден на юли Нели Хаджийска ни направи съпричастни и на „Амалфи и разкошните гледки. Лимоните, които са навсякъде. В дворовете, във всички малки магазинчета, изрисувани по всякакви сувенири, чинии, вилици, чаши, накацали дори по роклята ми и бужутата. Тълпите от хора, с които се сливаш из тесните улички, крайбрежни ресторантчета с престъпно вкусна паста и морски дарове, лимонени сорбета и стълби, стълби от които се разкриват нови, неочаквани красоти... Амалфи, оставаш в сърцето ми. А за нас пътешествието продължава“.

В същото време Меги Димчева бе в Ханиоти, Гърция.

„Синята красота на живота! Морето е нашата усмивка!“ – написа другата водеща на „Търси се“.

Тя добави и снимка, „запечатана от най-добрия фотограф – Константин Фичев – ТИНО. Красотата видяна през очите на дете!“

За почивката на други известни личности вижте тук: