Синът на Меги Димчева навършва днес 6 години.

„Сутринта му дадохме нашия подарък – колекционерско електрическо влакче, и той много се зарадва“ – сподели водещата на „Търси се“ пред LadyZone.bg

От няколко седмици Константин ходи на предучилищна в училище със засилено изучаване на немски език. Тъй като не е разрешено да се носят торти, малкият Тино е почерпил днес новите си приятели с пакетирани лакомства.

„Живеем в затворен комплекс с голяма зелена площ и следобед тържеството ще е край барбекюто. Когато ни стане студено, ще влезем вкъщи“ – разказа по телефона Меги Димчева, която тъкмо бе взела тортата – украсена с фигурки на Барбароните по желание на малкия Тино.

Сутринта водещата на „Търси се“ сподели емоциите си около празника, като написа във Фейсбук:
„6 години! Моят Константин! Моят Тино! Моето слънце във всеки нов ден! Моят смисъл! Моята най-прекрасна сбъдната мечта! Моята сила, усмивка и щастие! Толкова много те обичам, мое Тинче! Всеки миг живея с трепет, вдъхновение и смелост заради теб! Бъди здрав и обичай все така с цялото си сърце! Моето е по-пълно отвсякога! Душата ми ликува всеки ден с теб! Благодаря на Господ, че сме заедно! Благодаря, че носиш сиянието на голямата и вечна любов! ОБИЧАМ ТЕ ДО СЛЪНЦЕТО, ЛУНАТА И ЗВЕЗДИТЕ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОЕ ПОРАСНАЛО МОМЧЕНЦЕ!“ 

"Тино разбира всичко! Дори теми, които обсъждаме със съпруга ми, без да подозираме, че той също разбира разговора, обстоятелствата. Той има много голям усет към детайла, забелязва неща, които на мен не са ми направили впечатление и много му се възхищавам за това. Има невероятно чувство за ориентация, дори ми е съветник, когато имам затруднения. Учи ни на търпение и наистина то е на първо място. Децата не бързат за никъде, те са спокойни, всичко при тях се случва с тяхното темпо, докато в нашето ежедневие далеч не е така! Продължавам да се уча... Проявих огромно търпение да дочакам да се появи в живота ни. Беше трудно, на моменти отчайващо. Казват, че с времето се забравя тази борба, а аз всеки път като го погледна, виждам пътя до него и го обичам още повече" - това сподели Меги в интервю за LadyZone в началото на 2020 г. Целия разговор можете да си припомните тук: