В деня на 11-ата годишнина от брака с Бенджамин Милепие, който беше на 4 август, Натали Портман се е появила на публично събитие без брачната халка. Актрисата посети женския футболен клуб Angel City, основан от нея и от други инвеститори в Сидни, Австралия. На събитието бяха обсъдени начините за равно заплащане на жените и други важни теми.

След като снимки от събитието се появиха в мрежата, интернет потребителите започнаха да обсъждат трудностите на Портман в семейния живот и да се чудят какво означава липсата на сватбената й халка на такава дата. Месец по-рано обаче актрисата също дойде без халката на шоуто на Christian Dior на Седмицата на модата в Париж, но я сложи отново ден по-късно.

През юни стана известно, че Бенджамин Милепие е изневерил на Портман с 25-годишната френска активистка Камил Етиен. Скоро след това папараците заснеха актрисата да плаче, докато се разхожда със съпруга си и децата си в парка.

Снимка: Getty Images

Вътрешен източник каза на Page Six, че двойката не се е разделила поради случилото се и Милепие прави „всичко възможно“, така че Натали да му прости, защото той „обича нея и семейството си“ и смята предателството си за голяма грешка, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Припомняме, че Натали Портман се срещна с Бенджамин Милепие на снимачната площадка на филма "Черният лебед" през 2009 г. Интимната връзка на актрисата и хореографа се разви бързо: само година по-късно те се сгодиха, а през 2012 г. се ожениха. Двойката има две деца: 12-годишен син Алеф и 6-годишна дъщеря Амалия.

Вижте повече за Натали Портман в следващото видео: