След смъртта на “първия плейбой” Хю Хефнър, издателската империя беше наследена от сина му Купър, който в момента е едва на 28 години. Тази седмица милионерът и съпругата му обявиха в Туитър, че ще стават родители.

Актрисата Скарлет Бърн, която изпълни ролята на слидеринката Панси Паркинсън в по-новите филми за Хари Потър, сподели своя снимка, на която ясно се вижда, че е бременна.

Двамата се ожениха в края на миналата година и малко след това Купър обяви, че се оттегля от издателския бизнес и от управлението на огромната компания, създадена от баща му.

Всъщност именно Купър носи отговорност за едно от най-лошите решения, свързани с “Плейбой”, вземани някога. Преди време той реши, че ще махне снимките на голи жени от страниците на списанието. В “Плейбой” винаги е имало много сериозни статии, интервюта и разкази, но списанието остава най-известно заради еротичните си страници и в резултат от решението на Купър Хефнър продажбите паднаха значително.

Когато голите жени се върнаха, един от първите модели, които свалиха дрехите си пред фотографите на “Плейбой” беше именно Скарлет Бърн, тогава само годеница на Купър.