На 13 май 30-годишният Грегъри Тайри Бойс, който е най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в екранизацията по популярната вампирска поредица „Здрач“, беше открит мъртъв. Заедно с него е починала и приятелката му, 27-годишната Натали.

Снимка: Instagram

Досега не беше изяснена причината за смъртта на младите хора, но тази седмица излезе официалното становище след аутопсията, според което двамата са починали след свръхдоза наркотици - кокаин и фентанил.

Това не е изненада, защото още в деня на смъртта им медиите разгласиха, че по информация на очевидци до двата трупа е имало голямо количество бял прах.

Последната снимка, която актьорът е качил в социалните мрежи е на него и приятелката му на плажа, само дни преди да умрат.

Ролята на Грегъри във филмите „Здрач“ е малка, но важна за историята. Той е човекът, който губи контрол над автомобила си, като почти убива Бела Суон. За щастие момичето е спасено от Едуард Кълън, който се хвърля пред нея и с голи ръце спира колата. Това е една от причините тя да се досети, че Едуард е вампир.

Грегъри и Натали имат деца от предишни връзки. Актьорът има 10-годишна дъщеря, а приятелката му е оставила след себе си син.