Наоми Кембъл сподели още една снимка на новороденото си бебе. На снимката отново се виждат крачетата на малкото момиче, но този път са обути с дизайнерски обувки „Гучи“.

Снимка: Instagram

Наоми Кембъл изненада дори най-верните си почитатели, когато през май съобщи, че е станала майка на момиченце. Това е първото дете на супермодела. Наоми навърши 51 години само няколко дни, след като съобщи щастливата новина.

Кембъл разкри раждането на детето си със снимка, която публикува в Инстаграм.

„Една красива малка благословия ме избра, за да бъда нейна майка“, написа Наоми тогава. „Толкова съм поласкана да имам тази нежна душа в живота си, че не мога да опиша с думи доживотната връзка, която споделям с теб, ангелче. Няма по-велика любов.“

Източници на списание „Пийпъл“ съобщават, че Наоми Кембъл, която не познава баща си и е била отгледана предимно от баба си, иска да има дете поне от 10 години.

(на снимката горе: Наоми Кембъл с майка си)

Остава въпросът как точно момичето е дошло в живота на модела. Най-вероятно изглежда бебето да е родено от сурогатна майка, тъй като някои медии съобщиха, че Наоми е била виждана на публично място само 3 седмици преди да научим за бебето и не е имало никакви признаци да е бременна.

Каквато и да е историята, със сигурност можем да кажем, че бебето е в добри ръце и се надяваме да я очаква прекрасно бъдеще. Единственият сигурен факт дотук е, че Наоми Кембъл е щастлива да бъде майка. Самата тя сподели това в Инстаграм.

„Никога не съм чувствала толкова много любов, колкото през последните няколко седмици“, написа тя. „Благодаря ви за любовта, която изпратихте на дъщеря ми и мен.“