Радио N-JOY ще отбележи началото на новата учебна година с мащабен концерт на Голямата поляна в Южния парк тази събота (14.09) от 11 часа. На сцената на „Отново на училище с радио N-JOY” ще се качат любимите изпълнители на българската поп сцена Михаела Филева, Орлин Павлов, Прея, VenZy, Ева Пармакова, Виктория Георгиева, Йоана, Дара Екимова, Искрата, Кристиана Асенова, Тоshey, Марина Кискинова и победителят в шоуто „Гласът на България“ – Атанас Кателиев.

Освен концерт, по време на събитието всички деца и техните родители ще могат да се включат в разнообразните игри на място и да спечелят страхотни награди като уикенд за двама, колело и тротинетка. В церемонията по награждаването ще вземе участие световния шампион Йордан Йовчев, с когото всички деца ще имат възможността да се срещнат и снимат.

Специално участие в „Отново на училище с радио N-JOY“ ще вземат представители на „Пожарна безопасност и защита на населението“ и на Главна дирекция „Национала полиция“. Смелите огнеборци и патрулните полицаи ще дадат възможност на децата да се качат в истинска пожарна кола, както и да застанат зад волана на патрулен автомобил. На място всички ще могат да се включат във водните игри на пожарникарите и да се снимат с безстрашните полицаи. В същия ден отбелязваме и деня на голямото почистване, като на място всички, които желаят, ще могат да се включат в кампанията „Да изчистим България заедно“.

„Отново на училище с радио N-JOY” е събитие с вход свободен и се осъществява с любезната подкрепа на печените мечета Pombar, Екопак България, Generali Застраховане, сокове, нектари и плодови напитки Флорина, перилни препарати ОМО и минерална и изворна вода Горна баня. Радио N-JOY ви очаква на 14 септември от 11  до 14 часа на Голямата поляна в Южния парк с много изненади и хитова музика!

Актуална информация за събитието можете да следните на сайта на радио N-JOY, както и на страницата на събитието „Отново на училище с радио N-JOY“.