Само седем дами останаха в надпреварата за вниманието и сърцето на Виктор Стоянов – най-известният ерген в България. Великолепната седморка – така ги описа водещият Наум Шопов.

Снимка: bTV Media Group

С въпроса „На коя от тях приличаш най-много?“ нямаме предвид физическа прилика, а по-скоро темперамент и светоусещане.

Снимка: bTV Media Group

Например Деница, Марта и Дениз са по-спокойни, докато Блага и Алекс са по-лабилни и лесно могат да се разплачат. Абстрахирайте се от всички различия между вас и момичетата и отговорете коя от седемте е най-близо до вашия образ.

 

На коя дама от "Ергенът" приличаш най-много?

Тук можете да си припомните визитките на седемте дами, включително и първите им реплики с Виктор при запознанството им.

Снимка: bTV Media Group

АЛЕКСАНДРА ГЪРДЕВА – 33 г., София, хипнотерапевт

Александра е на 33 години и учи последна година психология. Занимава се с хипнотерапия, с която помага на хората да открият себе си на подсъзнателно ниво. Живяла е шест години във Франция и още толкова в Испания. Имала е връзки с мъже, които са били готови да поднесат света в краката й, но е осъзнала, че материалното не я прави щастлива. Иска мъжът до нея да е позитивен, чаровен и да я кара да се смее всеки ден.

ДЕНИЦА ДИШКОВА – 34 г., София, мениджър 

Деница е на 34 години и ръководи администрацията на главно звено в АЕЦ Козлодуй. Преди няколко години решава да смени столицата с живота в малкия град, където споделя ежедневието си със своя домашен любимец – кучето Арнолд. Признава, че често мъжете подхождат към нея със страх, че не могат да отговорят на високия й стандарт. Единственото, което иска Деница обаче, е чаровен мъж, с когото да сподели истинската любов. Деница смело заявява, че не поставя ограничения пред себе си и се надява да завърши това приключение като щастливо влюбена жена.

МАРТА ЖЕЛЯЗКОВА – 36 г., София, художничка

Марта е на 36 години и е посветена на изкуството – била е балерина, модел, а в момента се занимава с рисуване. Среща любовта едва на 20, омъжва се и се посвещава на семейството, загърбвайки кариерата и собствените си желания в името на съпруга и дъщеря си. След 15 години рутината унищожава брака й и сега Марта жадува за всички пропуснати емоции. Иска отново да бъде желана и да се усеща като истинска жена. Признава, че този път търси мъжа, с когото да остане до живот, и вярва, че ще плени сърцето на Виктор.

ДЕНИЗ ХАЙРУЛА – 27 г., София, модел

Дениз е на 27 години. Работи като модел и инфлуенсър. Участвала е в едни от най-известните конкурси за сексапил и красота и има редица отличия. През 2018 г. става първа подгласничка на „Мис Плеймейт“. Дениз е от религиозно семейство и не крие, че е имала разногласия с родителите си след участието си в конкурса. Мъжът до нея трябва да е грижовен, добър и целеустремен. Тя вярва, че във Виктор ще срещне точно такъв човек.