Новата носителка на титлата „Мис България“ Венцислава Тафкова отпразнува 22-ия си рожден в родния Пловдив, в компанията на най-близките си приятелки.

В поредица от постове в "Инстаграм" Мис България 2020 показа как се подготвя в козметичен салон за партито, провело се в семейния хотел на родителите й. След благодарностите за хубавия грим красавицата е поставила и хаштаг #barbiestyle.

От кадрите в социалната мрежа виждаме, че хотелската стая е украсена с розови балони, а върху тортата е поставена корона и надпис „Мис България 2020“.

Снимка: Instagram/vencislavatafkova

„Честит рожден ден, съкровище наше! Обичаме те! Диана и Катерина“ – четем върху една от картичките, които Венцислава показва в 24-часово „story” в "Инстаграм".

Снимка: Instagram/vencislavatafkova

„Ти си богиня!“ – коментират под снимките потребители в социалната мрежа, а една от приятелките на Мис България е написала дълъг пост:

„Честит рожден ден на НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ. Необходимо е да притежаваш много фина душа, за да си съпричастен с успехите на близките ти хора...Не само се радвам, гордея се и винаги съм знаела, че един ден ще покориш върха! Честита да си мила моя! Желая ти да плуваш смело в дълбоки води, да каляваш вярата си в тези бурни времена, да не се отказваш да търсиш нови брегове, да не позволяваш посредствени хора да ти мътят водата и да не се хващаш на въдицата им. Да имаш търпение да изчакаш златната вода, за да се потопиш в блаженство и благодат...Наздраве, Шуше!“

"Семейството ми се занимава с туризъм. Искам да се развивам и в тази посока. Искам да се развивам и с мода… Жени не ме поздравиха за короната, а мъжете се изказаха много ласкаво" – сподели наскоро Венцислава Тафкова в предаването по bTV COOLt.