Мила Йовивич се наслаждава на най-голямото щастие за една майка - да наблюдава любовта между децата си. Тя сподели снимка, на която най-малкото й дете Ошин и по-голямата от него Дашиъл греят в усмивки. Разликата между двете е 4 години.

"Тези двете. Да гледам как Даш играе с бебето Ошин е невероятно. Тя проявява такъв интерес към малката си сестра, толкова обича да бъде с нея. Близостта помежду им ме кара да се чувствам невероятно! Ошин засиява, когато кака Дашиел влезе в стаят. Толкова се гордея с моето средно момиче!", написа тя в Инстаграма си. 

За най-малката си дъщеря Мила избра име, което е с произход от Уелс и всъщност е мъжко. Цялото име на малката е Ошин Ларк Елиът Йовович-Андерсън.

Грижите за най-малкото обаче не оставят на заден план забавленията и с по-големите. В топлите дни актрисата се забавлява с дъщеря си Евър (12 г.), като се пръскаха с водни пистолети.

Евър Андерсън е избрана да играе ролята на Уенди в новата екранизация на детската класика "Питър Пан", продукция на Disney.