Холивудската актриса Мила Йовович е станала майка за трети път. 44-годишната кинозвезда съобщи новината в своя Инстаграм профил, споделяйки поредица от снимки на очарователното ново попълнение в семейството - малката Ошин, за чието име Йовович обяснява, че всъщност е мъжко.

„На 02/02/2020 в 8:56 сутринта се роди Ошин Ларк Елиът Йовович-Андерсън. Ошин е уелско мъжко име и се изговаря О-шин. Знам, че е дълго, но семейството не можеше да постигне единодушие за презимето... Тя е толкова красива! Кoсата й е по-светла от на двете й сестри и е много силна. Нейните малки ръце вече мърдат насам-натам и е трудно да ги удържим,  а и вече повдига главата си, за да види какво се случва. Тя е нашето бебе чудо, благодарни сме, че я има и не можем да й се наситим.“

В поредицата от снимки, които сподели актрисата, се виждат двете й каки 12-годишната Евър Габо и 4-годишната Дашиъл Едън, както и щастливият татко - режисьорът Пол Андерсън. На един от кадрите Мила споделя съкровен момент, в който кърми малката Ошин.

Снимка: Instagram/millajovovic

Всъщност новината за раждането беше оповестена в Инстаграм профила на голямата дъщеря на Мила, която изпревари с няколко часа майка си.

В събота актрисата от „Заразно зло“ пусна своя снимка в Инстаграм със съобщението, че терминът й е утре и че щастливото събитие се очаква да се случи всеки момент. Мила добавя, че е очаквала, че с третото раждане ще се чувства по-спокойна, но всъщност е много нервна, защото знае какво я очаква.

Със сладко селфи в огледалото Йовович съобщи през август 2019 година, че е в очакване на третото си дете. Тогава актрисата сподели, че е изчакала съобщаването на новината, защото с последната бременност преживяла помятане.

„След като разбрах, че съм бременна преди 13 седмици, бях със смесени чувства, които варираха от радост до пълен ужас. Заради възрастта ми и последната бременност, която не беше успешна, не исках да се радвам прекалено рано за това бебе. Последните месеци не бяха никак лесни за мен и семейството ми, които живяхме на тръни, чакайки резултати от тестове и прекарвайки по-голямата част от времето пред лекарския кабинет.“