Трябва да признаем, че Мила Йовович изглежда много добре за 39-годишна жена, която очаква второто си дете. Естествено не гледаме само снимките, които тя сподели в своя профил във Фейсбук, които са от последната фотосесия, която бъдещата мама е направила преди коремчето да започне да й личи. Гледаме и снимките, които актрисата от сръбско-руски произход публикува в непринудена обстановка.

Припомняме, че през август месец стана ясно, че актрисата е бременна с второто си дете, а няколко месеца по-късно стана ясно, че то ще е момиченце. Мила и съпругът й Пол Андерсън имат още една дъщеричка на 6 години – Ева Габо Андерсън.

И защото сигурно много хора се чудят как точно звездите поддържат форма и винаги остават слаби по време на бременност, Мила Йовович открехва именно тази завеса от своя живот.

И не, светлооката красавица не е спазвала специална диета, нито пък се е трепала във фитнеса до припадък

Като начало 39-годишната суперзвезда споделя, че изобщо не й се е яло толкова сладко, колкото е очаквала и затова е успяла да качи само килограмите, които са здравословни за бебето – около 13 килограма и половина.

Най-важното условие, което й помогнало да поддържа здравословно тегло е това, че освободила графика си от служебни ангажименти, което пък и дало шанс да готви вкъщи през цялото време: „Нищо не доприняса за качване на килограми повече от рум сървис и ресторантите! Наистина е различно, когато знаеш какви съставки си използвал, а и не се изкушаваш да хапваш неща, от които изобщо нямаш нужда (Да, имам предвид чийзбургери и пикантни пържени картофки).”

Освен това оставането вкъщи накарало Мила Йовович да се върне към корените си и да започне да приготвя всички източно-европейски ястия от детството й

Актрисата споделя още, че винаги е искала да се научи да ги приготвя за дъщеря си, както майка й го правела, но ангажиментите и работата никога не й позволявали. Мила споделя дори, че е станала много добра в кухнята, без помощ от майка си. Обещава и, че съвсем скоро ще публикува снимки на следващото руско ястие, което ще приготви. Ние чакаме с нетърпение!

В галерията ни пък може да се насладите на последната модна фотосесия на Мила преди да започне да й личи коремчето, както и последните снимки от профила й във Фейсбук.