Актрисата Мила Йовович сподели в Инстаграма си снимка, на която са двете и деца - Ошин и Дашиъл. Освен тях тя има и още една дъщеря - 
12-годишната Евър. Няма как да не забележим удивително красивите очи, които малките имат, наследени от своята майка. Мила Йовович е с големи светлозелени очи, които я правят още по-завладяваща на екран. Но къде са корените им?

Преди време актрисата сподели своя снимка от детството, на която е вързана на две опашки. Още на този кадър се вижда, че очите й са забележителни.

С такива очи е била още бабата на Мила Йовович по майчина линия - Татяна Попова. Тя става медицинска сестра още на 16 години. А на 18, по време на Втората световна война, следва армията по пътя до Берлин, за да лекува ранените. Двамата й дядовци също са участвали във войната.

"Може да се каже, че съм от дълъг род на бойци и много се гордея с тези удивителни хора. Когато се случи нещо лошо, винаги мисля за това, през което е минала баба ми още като дете, и нищо вече не ме плаши." , пише актрисата в Инстаграма си. 

Освен че е взела очите на майка си, най-голямата дъщеря на Мила очевидно е наследила и таланта й. Евър има участие на екран още 8-годишна, а вече и като модел за списания и други.