Той е български волейболист и е роден на 3 октомври 1977 г. Висок е 200 см и тежи 95 кг. Играе на поста диагонал. През 2009 година е избран за капитан на националния отбор. През 2010 година е обявен за най-добър диагонал в света. През 2012 г. заявява, че повече няма да се състезава за националния отбор. През 2014 г. се завръща отново в националния отбор като втори диагонал, а през 2015 започва успешно като титуляр в груповите мачове от световната лига като най-успешния реализатор в отбора. На 8 май 2016 г. се провежда бенефисният му мач „Моята игра“. С половинката му са женени повече от 15 години и имат 4 деца. Тя е треньор по волейбол.

Успяхте ли да познаете кои са те? Да? То тогава не губете време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 23:59 часа на 23 февруари 2019 година.

А ето и каква награда може да спечелите:

- 1 брандирана чаша с логото на LadyZone

Снимка: LadyZone.bg

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!