Готови ли сте за новата ни загадка? Можете ли да познавате известни влюбени двойки, дори и когато снимката е преправена? Ето ги и новите ни влюбени - тя е популярна актриса, певица и тв водеща. В момента води предаването СПОРТ ТОТО по bTV. Toй е бийтмейкър и прави песните на най-известните изпълнители в момента. Двамата се сгодиха през лятото на 2018 година. 

Ако успяхте да познаете кои са двамата влюбени на снимката, то не губете никакво време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 8 декември.


А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на Ladyzone

 

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

 

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!