Меган Маркъл беше забелязана на разходка из околностите на Лос Анджелис по време на уикенда, посветен на коронацията. Докато в Лондон честваха новите крал и кралица, херцогинята на Съсекс реши да отиде на поход с близките си приятели Маркус Андерсън и Хедър Дорак.

За съжаление, не успяхме да видим Меган облечена в бляскава рокля, защото предварително беше обявено, че единствено Хари ще присъства на историческия момент. 

Но пък бившата актриса бе подбрала изключително удобни и подходящи дрехи за разходка -  черни клин и тениска, карго яке, завързано на кръста, слънчеви очила и шапка.

Датата 6 май – официалният ден на коронацията, съвпадна с важна дата за семейство Съсекс – четвъртият рожден ден на по-голямото от двете деца на Меган и Хари – принц Арчи. Това е била и вероятната причина херцогът на Съсекс да напусне Уестминстърското абатство своевременно и да се отправи към летището – за да бъде с любимите си хора. 

Хари и Меган все още не са споделили снимки от тържеството на Арчи, но техният близък приятел и фотограф Мисан Хариман честити рождения ден на малкия със снимка, на която той протяга ръка към портрет на баба си Даяна.

 

Широко обсъждана беше темата за обтегнатите отношения между двамата братя – Уилям и Хари, които не осъществиха никакъв контакт по време на службата. Вместо това Хари си говори със своите братовчедки Беатрис и Юджини, както и с техните съпрузи, след което зае място на трети ред в абатството – далеч от най-близките си роднини.

 

 

Херцогът на Съсекс не беше поканен и за появата на балкона на Бъкингамския дворец, както и липсваше в официалните портрети на Чарлз и Камила като крал и кралица.