Мартина Чанева от „Фермата“ 7 празнува днес рожден ден.

„Снощи излизахме с мои приятелки уж само така, а ми бяха подготвили изненада, така че празникът започна още в полунощ. Тъй като след “Фермата“ вече не ям животински продукти, ми подариха плодов букет. Получих и ваучери, затова тази сутрин с голямата ми дъщеря Лиян бяхме на шопинг“ – сподели Мартина пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Денят й продължава в нейното студио за красота Tiffany, което колежките й са украсили празнично и „често канят мои приятелки, без да знам“.

Снимка: Личен архив

„Пием вино и си говорим женски приказки“ – обобщи Мартина, която си пожелава винаги да минава през трудностите по най-интересния начин, да е все така обичана, заобиколена от истински и любими хора, да се гордее с двете си деца и да бъде пример за тях. Да бъде силна и все така различна от останалите.

Снимка: Личен архив

Малката й дъщеря Кая е прекарала пролетната ваканция на село при баба си и утре семейството ще пътува, за да празнуват и с нея.

Снимка: Личен архив

Едни от от най-хубавите мигове за Мартина са писмата, които децата й пишат за рождения й ден. А по-рано днес Лиян е споделила „Искам всеки ден да си така – щастлива и усмихната“.

Някои от другите участници във „Фермата“ 7 вече поздравиха Мартина за празника. Вижте техните честитки в следващата страница.