След 20 години съвместен живот и 2 деца популярният готвач Лео Бианки най-после каза „Да“ на своята любима и майка на двете им деца – Лучия Андреучи. Сватбата се е състояла в Италия, в родния град на Лео – Фалконара Маритима.


На събитието е присъствал и продуцентът на „Преди обед“ по bTV Героги Тошев, който сподели приказни снимки от празника на семейство Бианки.

Снимка: FacebookОт тях разбираме, че булката е заложила на традиционния бял цвят за роклята си, чиято кройка описва тялото, а акцентите са спиращи дъха – тоалетът е с едно рамо, с изрязан гръб, а в задната част елементът, който прави най-голямо впечатление е платът, който образува цвете.

 


Младоженецът е заложил на традиционни цветове за сватбеното си облекло, а двамата му сина Матео и Николо също са облечени подобаващо за събитието като баща си – в костюм и с папийонки.

Снимка: FacebookПо време на събитието младоженците разрязват 4-етажна торта.

Снимка: FacebookКак се запознават Лео и Лучия?

„Запознахме се на един купон. Аз бях с моите приятели, той с неговите. Спомням си, че танцувах на музика, която и той харесва. Но първоначално си говорихме общи неща. На следващия ден се видяхме на един плаж, който и двамата обичаме, но до момента не се срещали там. Бяхме само приятели за около месец и половина и след това се развиха нещата“, разказа пред Ladyzone преди време самата Лучия.

Вижте какво още ни разказа Лучия за живота си с Лео и двамата им сина:


Двамата се харесват от самото начало, но Лео е този, който по-бързо се влюбва в нея, тъй като при запознанството им Лучия е в края на предишна връзка, разказва известният готвач пред Георги Тошев. Първата им целувка се случва повече от месец след запознанството им.

Вижте още какво казаха младоженците за сватбата си във видеото горе.