Не знаем дали Риана и Хасан Джамил са чели нещо на Фредерик Бегбеде, но връзката им напомня заглавието на един от известните романи на френския писател, озаглавен „Любовта трае три години“. Точно толкова време беше нужно на барбадоската изпълнителка и саудитския милиардер, за да осъзнаят, че не са един за друг. За първи път двамата бяха разкрити от папараци през юли 2017 година, докато разменят интимности в джакузи в Испания. Предполага се, че преди това двамата са се срещали известно време, преди да афишират официално връзката си.Новината беше съобщена от US Weekly още в петък, но до момента тя все още не е потвърдена от представител на 31-годишната певица. Междувременно американските таблоиди следят всяка стъпка на Риана, а в петък изпълнителката се е забавлявала на концерт в компанията на рапъра A$AP Rocky, с когото се познават отпреди. През 2013 двамата снимат видеоклип заедно, а след това са виждани на много събития рамо до рамо.


Само преди няколко месеца нямаше никакви индикации Риана и Джамил да се разделят. Тогава певицата заяви в интервю за Vogue, че връзката й я прави щастлива „Нещата се случват доста добре, така че съм щастлива“. В същото това интервю поп дивата твърдеше, че „без съмнение“ иска деца.

Риана и Хасан са наричани от феновете Рихасан (заигравката идва от английското изписване на името Rihanna, което перфектно прелива в името на половинката й Hassan), са заедно от 2017 година, През лятото на 2018 година се заговори за раздялата им, но двамата опровергаха слуховете, след като се появиха заедно на почивка в Мексико.

Хасан Джамил също е на 31 г. Той произхожда от едно от най-богатите семейства не само в арабските страни, но и в света. Богатството на фамилия му се оценява на 2,2 млрд. долара. Разведен е. Преди Риана името му се свързваше със супермодела Наоми Кембъл.