В света на шоубизнеса всичко е позволено - като двойки, в които и двамата са мега известни или в които единият е звезда, а на другия му се налага да живее в сянка. Днес ще си говорим за дамите, които са ударили десетката с (надяваме се) готини и мнооого богати гаджета. Ето кои са те:

Риана и Хасан Джамил

Барбадоската красавица се е срещата с едни от най-известните мъже в шоубизнеса – от Крис Браун и Дрейк до Леонардо ди Каприо. Затова последната връзка на 31-годишната изпълнителка е с име, което никой не беше чувал до момента, в който то не се свърза с нейното – Хасан Джамил. Той е милиардер и филантроп от Саудитска Арабия и по всичко изглежда, че Риана няма нищо против той да е в нейната сянка. Двамата започват връзката си през 2017 година, когато са изловени да се целуват в Испания. А кой е Джамил – той е роден в 12-тото най-богато семейство в арабския свят, което притежава компанията Abdul Latif Jameel – ексклузивен дистрибутор на Toyota в  множество страни в Близкия Изток. По данни на Forbes състоянието му възлиза на 1,5 млрд. долара.

Аврил Лавин и Филип Сарофим

Зад гърба си рокаджийката Аврил Лавин има два брака – с вокалите на Sum 41 - Дерик Уебли и на Nickelback – Чад Крюгер. Третата сериозна връзка на изпълнителката, която в последните няколко години се загуби от полезрение, е с не толкова известен, но за сметка на това пък много богат наследник на фамилия от Тексас. Филип Сарофим е син на милиардера и предприемач Фейез Сарофим. Аврил дълго пазеше в тайна кой е новият човек до нея, но през февруари тази година тя обявява в радиоефир името му. Двамата прекарват много време заедно в пазаруване и разходки и обичат да реставрират класически коли в имението на Филип в Бевърли Хилс.

Снимка: Getty/Instagram

Дженифър Гарнър и Джон Милър

След раздялата със суперизвестния й съпруг Бен Афлек, Дженифър Гарнър започва да се среща с Джон Милър. За първи път медиите свързват имената им през ноември 2018 г., когато двамата са изловени да си тръгват от събитие по отделно, но с една и съща кола. По това време Милър все още е женен за бившата си съпруга, като документите за развода били подадени няколко години преди това.

Снимка: Getty/Instagram

Към момента той е разведен и е изпълнителен директор и председател на холдинговата компания Cali Group, която се занимава с нови технологии и притежава верига от ресторанти за бързо хранене.