След като беше коронована от престижното списание Forbes като най-богатата дама в музикалния бизнес, изпреварвайки по богатство имена като Мадона, Селин Дион и Бионсе, Риана се наслади на сладка почивка с гаджето си Хасан Джамил и семейството му. Двамата се отдадоха на романтични мигове заедно в крайбрежния град Нерано.

 

Двойката беше заснета да се качва на лодка, с която разгледа местните забележителности, както и по време на обяд в местен ресторант.

Барбадоската изпълнителка се беше погрижила за средиземноморската си визия с бяла романтична рокля с волани. В друг момент от италианската им почивка виждаме Риана с топ в масленозелено и парео с флорални мотиви.

Риана и Хасан, или както ги наричат медиите и феновете Рихасан (заигравката идва от английското изписване на името Rihanna, което перфектно прелива в името на половинката й Hassan), са заедно от 2017 година, когато бяха изловени да разменят интимности помежду си в джакузи в Испания (по всичко изглежда, че двойката харесва Европа, нали?). През лятото на миналата година се заговори за раздялата им, но двамата опровергаха слуховете, след като се появиха заедно на почивка в Мексико.

Озаглавихме материала „Къде си почиват богатите“ не за да звучи провокативно, а защото Хасан Джамил не е никак случаен. Той произхожда от едно от най-богатите семейства не само в арабските страни, но и в света. Богатството на фамилия му се оценява на 2,2 млрд. долара.  Той е на 30 години и е разведен. Преди Риана името му се свързваше със супермодела Наоми Кембъл.