Свикнали сме да виждаме попфолк звездите до нови и скъпи лимузини, предимно немско производство.

Затова Ивана определено ни изненада със снимките си до москвич, лада, чайка и други съветски автомобили от соц епохата.

„Парадът на класически ретро автомобили в с. Огняново ме върна в моите детски, ученически и студентски години! За всички онези от нас, които израснахме в социализма и прехода на демокрацията – ето малко спомени. А за децата ни вероятно ще е забавно, а може би смешно…“ – сподели родената в Айтос звезда.

Снимка: Instagram.com/ivana_music_bulgaria/

„Супер си, Ивана“ и „Кралица“ коментираха нейните почитатели, а някои използваха повода да попитат „Ивана, защо повече от година няма нова песен?“.

Снимка: Instagram.com/ivana_music_bulgaria/

За парадa на класически ретро автомобили и мотоциклети в село Огняново изискването бе те да са произведени преди 1994 г. Нямаше ограничение относно броя на возилата, които един участник може да представи.

Снимка: Instagram.com/ivana_music_bulgaria/

Организаторите бяха подготвили обяд за всички участници, като пътя до и от ресторанта собствениците на возилата изминаха с туристическото влакче на Община Гърмен.

Снимка: Instagram.com/ivana_music_bulgaria/

Припомняме, че в края на януари Ваня Калудова, както е истинското име на талантливата Ивана, навърши 55 години.

Снимка: Instagram.com/ivana_music_bulgaria/

„Честит рожден ден, Ивана! Има два велики дни в живота на човек – денят, в който се раждаме и денят, в който разбираме защо. А ти, Ивана, ти си родена да правиш хората щастливи. Пожелаваме ти да си здрава, да раздаваш още любов, още емоции и още много от онази твоя музикална магия, която е единствена и не може да се сравни с нищо друго! Радвай се на щастието днес и на всички възможности, които ще ти донесе новото утре! Обичаме те!“ – така екипът на Ивана я поздрави за рождения й ден.