Амбициите на Дейвид и Виктория Бекъм да построят модерно провинциално имение във Великобритания са на път да се осъществят, след като властите от Западен Оксфордшър са дали "зелена светлина" на звездното семейство да направи екологичен басейн за плуване и допълнителни преустройства в имота.

Двойката закупи внушителното имение с 9 спални в стил арт деко за над 7,7 млн. долара през декември миналата година, но местните власти държаха под надзор строителните дейности.

Сега семейство Бекъм ще може да изгради екологичен басейн с размери 12х7 метра в двора на имението, който да се пълни с използвана и пречистена вода от домакинството на имението, включително от тоалетната. Почистването му ще става без химикали, а чрез специална биофилтрираща система.

Освен специалния еко басейн, Бекъмови планират да построят градинска пергола и сламени покриви в селското имение. Звездното семейство с петте им деца дори вече започна преместване от Лос Анджелис, като се очаква да се нанесат в новия дом до края на лятото. 

Вижте повече по темата в британския "Daily Mail".