След големия концерт в НДК, с който Глория посрещна 51-ия си рожден ден, певицата си почива на плажа.

„Relax“ – написа звездата, която тази вечер ще пее в Созопол. Тя подготвя юбилеен концерт и на 25 юли в Пловдив. Специални гости са Симона Загорова и Кеба.

Христо Стоичков изгледа на живо и втория полуфинал на европейското по футбол (Англия победи Нидерландия с 2:1 с гол, вкаран в първите секунди след 90-та минута).

Най-добрият български футболист се снима с Рууд Гулит, когото не сме свикнали да виждаме с толкова къса коса. „Две Златни топки, двама приятели. Прекарваме си чудесно в Дортмунд“ – написа Стоичков.

Той се снима и с Лотар Матеус.

Сашо Кадиев публикува романтични снимки с Ивелина Чоева. Двамата се готвят за сватба през август.

Франциска Йорданова, която бе в журито на "Dancing Stars", показа перфектно тяло на плажа.„Back to Bulgarian SUN-RAYS and Black Sea. Няма по-хубаво от българското слънце и любимото ми Черно море“ – написа красавицата, която наскоро бе в Гданск, Полша, откъдето е съпругът й Томаш Папкала.

Преслава се снима в народна носия.

„Българската народна музика е сърцето на нашата култура и идентичност. Тя носи със себе си истории за любов, смелост и традиции, предавани от поколение на поколение. В нея намираме нашите корени и уникалността на българския дух.
Млади хора, нека заедно съхраним и предадем това богатство! Слушайте български фолклор, учете се на народни танци и песни, и бъдете горди с нашето наследство. Отворете сърцата си за музиката, която ни свързва с предците ни и ни прави това, което сме днес“ – написа певицата.

Хайди Клум поздрави актрисата София Вергара по повод 52-ия й рожден ден.
„Честит рожден ден, моя прекрасна, умна и забавна София. Обичам те!“ – написа германската манекенка.

Мила Савова и Сами Хосни са на почивка в Кавала, Гърция.

„Любимото синьо. На коя снимка Тарек е вече сърдит“ – пита Мила Савова към поредицата от снимки, които споделя.

Джулиана Гани пък е на почивка в СПА хотел в село Баня.

Още снимки можете да видите тук: