Глория посрещна 51-ия си рожден с нов клип, който излезе в първите минути на празничния за нея 28 юни.

„Премиера! My birthday. От мен за мен!“ – написа родената в Русе звезда.

Новата песен „Его“ е по текст на Глория и Мариета Ангелова, а музиката е на Fivos Tasapoulos.

Снимка: Instagram/gloria_bulgaria

Само преди 9 дни Глория направи друга премиера. В песента „Музиката е лек“ участват Кеба и Симона Загорова. 

„Текстът на песента е посветен на моята голяма любов – музиката, и на хората на изкуството, които в хубави и лоши моменти сме истински професионалисти и се раздаваме докрай, защото това е нашата мисия, имаме най-прекрасната професия на света и искаме да ви зарадваме! А публиката ни дава любовта си стократно и иска да сме там горе, на сцената! Музиката е универсалният език, чрез който си общуваме! Песента ни събира и ни прави по-добри, бедния и богатия ги прави равни! Песента лекува, спасява и ни връща към живота! Вместо въздух, дишам МУЗИКА!“ – коментира тогава звездата. 

Тази вечер Глория ще отбележи рождения си ден и 30 години на сцената с голям концерт в зала 1 на НДК, билетите за който бяха изкупени преди 5 месеца. Ще участват Азис, Кеба, Тони Дачева, Ники Славеев и дъщерята на Глория – Симона Загорова.

„Обичам да усещам тези пеперуди в стомаха си, това ме прави жива и щастлива и благодарна, че ми се случва! Щастието е магия и вие сте причината за моята „Музикална приказка“ толкова години!
Трескавата подготовка за репертоара, тоалетите, костюми, репетиции, мултимедии,… над 150 души участват в подготовката за един голям концерт. Огромно благодаря на всички екипи, които се включват в този концерт!“ – призна Глория в края на май.

Звездата ще направи юбилеен концерт и на 25 юли в Пловдив.