Тежка катастрофа е претърпяла фолк певицата Глория в Кресненското дефиле. Вследствие на инцидента автомобилът й е бил сериозно повреден. Тя подробности за личното си състояние и дали прекъсва коцертите си.
 
 
По думите й "вчерата на 23-ти април, претърпяхме инцидент на Кресненското дефиле - неадекватен възрастен човек с пътнически празен бус се вряза в нас почти челно, навлизайки в нашето платно!"
 
Пострадали и от двете превозни средства няма, допълва Глория.

 
"Каза, че е изгубил контрол над буса си! Слава на Бог, че ни е опазил! Явно все още имаме мисии, които да изпълним."


За по-малко от денонощие снимките от инцидента достигнаха и бяха коментирани от над 8000 души - последователи и фенове на изпълнителката. 
 
Тя побърза да успокои последователите си с повече иформация за личното си състояние. 
 

Благодаря, мили хора, за подкрепата и положителната енергия! Радвам се, че ще продължим да се виждаме по хубави поводи! Нека никога повече не се случва! Бъдете здрави! Бог е Велик!

Глория уточни, че инцидентът няма да промени плановете й за следващу концерти и участия. Още на следващия ден тя има участие във Варна. 
 
"Продължаваме напред - важно е, че сме живи и здрави! Утре ще се видим във Варна! Няма да отменя нито едно обявено участие!"

 
Как приятеля на Глория отпразнува рождения си ден - вижте във видеото. 

Наскоро Глория и дъщеря й Симона се върнаха от почивка в Катар. Симона описа преживяването си там като интересно.

"Бяхме в Катар по време на рамадан и затова не можеше да се яде и пие на обществени места преди залез слънце. В мола например заведенията не работят през деня, интересно беше“ – сподели Симона пред LadyZone.bg.

Дъщерята на Симона е кръстена на Глория. Тя носи името Галина.

„Много бързо расте и става висока. Ще прилича на мен. Музикална е и често пеем. В детската градина се изявява и винаги иска да пее“ – сподели ни Симона, която подготвя няколко нови песни, някои от които са колаборации с други артисти.