„Обичам да усещам тези пеперуди в стомаха си, това ме прави жива и щастлива и благодарна, че ми се случва!

Щастието е магия и вие сте причината за моята „Музикална приказка“ толкова години!

Трескавата подготовка за репертоара, тоалетите, костюми, репетиции, мултимедии,… над 150 души участват в подготовката за един голям концерт. Огромно благодаря на всички екипи, които се включват в този концерт!“ – призна Глория в откровен пост.

Снимка: Instagram/gloria_bulgaria

„Нямам търпение да празнувам с вас, моята публика, 30 години на сцена и моя рожден ден в ЗАЛА 1 на НДК на 28 юни!“ – добавя певицата, която е родена в Русе през 1973 г. с името Галина Иванова.

В края на април Глория претърпя катастрофа, за щастие, без наранявания.

„Вечерта на 23 април претърпяхме инцидент в Кресненското дефиле – неадекватен възрастен човек с пътнически празен бус се вряза в нас почти челно, навлизайки в нашето платно! Няма пострадали. Слава на Бог, че ни е опазил! Явно все още имаме мисии, които да изпълним“ – сподели тогава звездата.

Тя ще отбележи 30 години на сцената и с голям концерт в Пловдив на 25 юли. В него ще участват Кеба и Симона Загорова.

В началото на пролетта Глория и дъщеря й бяха на почивка в Катар.

„Много сме доволни, сменихме напълно атмосферата и си починахме добре. Бяхме в Катар по време на рамадан и затова не можеше да се яде и пие на обществени места преди залез слънце. В мола например заведенията не работят през деня, интересно беше“ – сподели Симона пред LadyZone.bg.

Повече по темата вижте тук: