"Надявам се да успеем да задържим бизнеса, който обичаме, отворен", сподели в Инстаграма си Сара Джесика, която на 25 март навършва 55 години. Тя написа, че любимата й италианска пицария прави доставки до дома. "Любими са ми Chicken Alyssa или Grandma Pizza, както и обикновена или с пеперони", допълва тя.

Сара има почти 1000 чифта обувки, но не и толкова кулинарни книги. Готвенето никога не е било нейна слабост, нито пък сила.
Затова и цени работата на места с вкусна храна и поръчките до дома в условия на пандемия. 

"Виждала съм, че така правят хората" - пише тя в пост от преди една година и споделя снимка как пече червена чушка на газов котлон.

Сара Джесика Паркър е най-известна с ролята си в сериала "Секса и града". Заради успеха на сериала се снимат и пълнометражните филми „Сексът и градът“ (2008) и „Сексът и градът 2“ (2010). Но всъщност първата й роля е, когато тя е едва на 9 години в The Little Match Girl for NBC.

Има роли във филми като „Меден месец във Вегас“ (1992), „Клуб Първа съпруга“ (1996), „Камъкът на раздора“ (2005) и „Къде покриха Морган?“ (2009).


Сара Джесика Паркър е считана за влиятелна фигура в областта на модата. Парадоксално е, че през 2008 г. е обявена за най-малко сексапилния човек на света.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

От съпруга си Матю Бродерик има три деца - син и близначки, които се раждат 7 години по-късно от него със сурогатна майка. Така Сара Джесика сбъдва една от мечтите си - да има голямо семейство.

Снимка: Getty Images

Другата е - да надебелее. Взела структурата на тялото на майка си, която качва килограми чак след като ражда осемте си деца, Сара изглежда прекрасно и на 55.

Снимка: Getty/Instagram

Повече снимки разгледайте в галерията.