Рюсей Имай е 9-годишно момче от Япония, което се прочу с прозвището си малкия Брус Лий. Той е едно от най-талантливите и супер силни деца, което тренира за своята физическа подготовка всеки ден по 4-5 часа. Докат другите малки деца се занимавали с тихи игри, Рюсей бил обучаван, за да показва своите умения по бойни изкуства пред целия свят. 

Той е супер фен на филмовата легенда Брус Лий и всеки ден тренира, за да прилича на него. Гледа негови филми от 1-годишен. На 4 г. започва да го имитира. След една година изпълнява до съвършенство сцената, в която Брус Лий върти нинджаго в Игри на смъртта. Майка му и баща му изцяло го подкрепят в това начинание.

Снимка: acebook.com/pg/RyuseiImaiFan

Първото видео, в което той демонстрира бойните си умения, е, когато е на 3 г. Видеото става viral много бързо и оттам идва прозвището му малкия Брус Лий.

Всяка сутрин той става в 6 и тренира по час и половина преди да отиде на училище. След като се върне, тренира поне още 2 часа.

Много хора твърдят, че бащата на Рюсей го тренира, защото самият той не е успял да постигне неговите успехи. През 2016 го канят в световното шоу Little Big Shot.


Той е малък, но има плочки а корема и бицепси, за които много големи мъже мечтаят. Още съвсем малък, Рюсей започва да печели от видеа и различни участия. Говори се, че състоянието възлиза на 5 млн.