Социалните мрежи имат своите плюсове и минуси. Ако не бяха те обаче, вероятно никога нямаше да попаднем на най-невероятното 5-месечно момиченце, което сме виждали от известно време насам. Казва се Габи. Страхотните ѝ снимки ни подтикнаха да се свържем както с фотографа Татяна Чохаджиева (tatyana.photography), така и с майката на малкото съкровище. Още повече, че много ни напомниха за една история, която вече сме ви разказвали - за японското момиченце Чанко, което, ако не беше разликата в годините, би могло да мине за близначе на Габи ;) 

И така, запознайте се с Габи и нейното прекрасно семейство, представено от мама Деница:

Снимка: Татяна Чохаджиева

"Казвам се Деница и съм на 33 години. Със съпруга ми Звезделин имаме собствен бизнес в сферата на търговията. Имаме две дъщери - Габи и Ивона. Живеем в София.

Габи се роди с изкючително дълга коса и беше атракция за всички доктори и акушерки. Всички я снимаха и не можеха да повярват, че това е истина. Откакто съм родила Габи, не е имало и ден, в който да не са ме спряли непознати за мен хора, да се радват и възхищават на красотата на бебчо. Когато я видят, започват да се побутват и шушукат: "Виж това бебе каква коса има" и започват да се хихикат. Най-честите им въпроси са: "Извинете, вие имали ли сте киселини по време на бременност", "А с такава коса ли се роди?", "Това истинска коса ли е?".

Старая се да използвам хубава и доказана козметика за коса. Отделям доста време за прически и на двете си дечица. Каката е изключително грижовна и доста често тя е отговорна за доброто сресване на сестра си."

"Чувала съм историята за това сладурско бебе (Чанко - бел.ред.), намирам доста прилики, но не съм мислила за профил в Инстаграм, споделя още Деница и допълва - Благодаря на Бог, че ми изпрати този подарък."

Татяна Чохаджиева е професионален фотограф. Ето какво ни сподели тя за фотосесията на семейство Захаринови:

Снимка: Татяна Чохаджиева

"Фотосесията им беше подарък от техни приятели. Купиха ваучер още през лятото. Когато се видяхме, сладката Габи не беше много-много в настроение, защото беше гладна и ѝ се спеше. А кака ѝ Ивона изглеждаше като истинска принцеса. Освен това от опит с двете ми деца знам колко е неприятно да обръщаш повече внимание на едното човече в семейството. Затова се опитах да скрия възхищението си от невероятната Габи и обърнах повече внимание на голямото дете в семейството. Честно казано не очаквах толкова бурни реакции в социалните мрежи. Бях приятно изненадана от искрената възхита към малкото човече, което веднага беше сравнено с приказни герои като Карлсон, Пумукъл, Моана, Рапунцел, Чук и Пук. заваляха и предложения към семейството да се снимат за ТВ предавания и реклами."