Тя е една от най-талантливите български музиканти – Мария Каракушева е не само изключителен изпълнител, но и естет. Миналата седмица, талантливата изпълнителка ни вдъхнови със своя летен и пъстър маникюр, инспириран от лятото.

Миналата седмица Лейди Гага изрази безусловната си любов към творчеството на великия Александър Маккуин, публикувайки снимка в официалния си Instаgram профил, на която е с любимите си Monster обувки.

Известната българска писателка сподели с нас идиличен кадър от пътуването й в Гърция.

Водена от силното си чувство за естетика, Антония Йорданова, артистичен директор на модна къща KNAPP, ни въодушевява със своя творчески дух. Миналата седмица, облечена в елегантна плисирана рокля, съчетана с изключително бижу, талантливата fashionista се разходи из лавандуловите полета близо до Двореца „Врана”.

Това се нарича „замах със стил”. Кой е казал, че голфът е скучен?! Най-горещата спортистка в Instagram в момента е състезателката по голф Пейдж Спиранак – разглеждайки личния й профил в социалната мрежа, разбираме защо.

Миналата седмица, Невена, основател и артистичен директор на модна къща NEVENA, посети Villa Ephrussi de Rothschild – един от най-забележителните ренесансови замъци на френската ривиера.

С нетърпение очаквахме ексклузивните кадри от кръщенето на Принцеса Шарлот, осъществени от известния фотограф – Марио Тестино. Преди броени дни, той публикува в Instagram профила си един от тях. Няма спор, уловил е момента. Невероятна снимка, изпълнена с живот, радост и красота.

Звездата от „Първичен инстинкт” отбеляза първия рожден ден на домашния й любимец – Джо, заобиколен от други четириноги (или не) приятели.

Наоми Кембъл сподели радостта си и отправи своите най-добри пожелание към любимата й Дженифър Лопес, която миналата седмица навърши 46 години.

Не е ли очарователно да видим Рийз Уидърспун да се радва като дете, след като е успяла да сложи метално копче на дънков панталон?!