Ричард Гиър се възстановява в Мексико заедно със семейството си, след като е бил болен в продължение на седмици, потвърждава негов представител пред "Дедлайн".

Актьорът е бил на почивка със семейството си в Нуево Ваярта, когато се разболява от пневмония. Той е настанен в болница и вече се възстановява.

Гиър празнува своя 40-ия рожден ден на съпругата си – Алехандра Силва, заедно с малките им деца, когато се разболява. Алехандра споделя в социалните мрежи актуална информация за здравословното му състояние.

„Благодаря на всички за пожеланията за рождения ден... След като почти три седмици всички в семейството ни бяха болни, днес най-накрая се чувствам много по-добре! Благодаря ви за цялата любов", гласи публикацията на Силва в Инстаграм профила й.

Сайтът TMZ, който пръв съобщи новината, съобщава още, че актьорът от „Хубава жена“ постъпва в болница със силна кашлица, а по-късно е диагностициран с пневмония. Гиър е останал в болницата за една нощ и е бил изписан на следващата сутрин. Съобщава се, че са му предписани антибиотици, за възстановяването му.

Вижте повече за Ричард Гиър в следващото видео: