Във вторник Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва отпразнуваха своята втора годишнина от сватбата. Специално за повода Алехандра сподели няколко нови снимки от техния празничен ден преди 2 години заедно с мило послание към своя съпруг и холивудски актьор.

„Днес е денят, в който се омъжих за най-невероятния мъж, който някога съм срещала. Знам, че звучи като клише, но е вярно. От цялото си сърце – горда съм да бъда с теб, да споделям живота с теб, да бъда майка на нашите деца, да бъда твой приятел и твоя жена! Този мъж ме прави много щастлива! Той е любовта на живота ми.“

Ричард и Алехандра се ожениха на 5 май 2018 година, 4 години след първата им среща през 2014-а. Тогава Гуър сподели „Аз съм най-щастливият мъж във вселената. Как бих могъл да не съм? Омъжих се за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена на това да помага на хората, забавна, знаеша как да прощава и чудесна готвачка!“

А само преди няколко седмици, в края на април, Ричарd и Алехандра станаха родители на второ момченце. По-големият син на известната двойка се роди през 2019 година.

70-годишният актьор от „Хубава жена“ и 37-годишната испанска активистка имат деца от предишни връзки. Гиър е баща на 20-годишен син Хоумър, който се ражда от брака му с Кери Лоуъл, а Алехандра е майка на 7-годишният Албърт от брака й с бизнесмена Говинд Фридланд.