Актьорът Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва са станали родители за втори път. Новината съобщи испанското издание “ОЛЯ!“ (HOLA!), разкривайки, че звездното семейство в момента се намира в ранчото си в близост до Ню Йорк.

Изданието посочва още, че новото попълнение в семейство Гиър отново е момченце. Ричард и Алехандра имат и още един син Александър, който се появи на бял свят през 2019 г.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

70-годишният актьор от „Хубава жена“ и 37-годишната испанска активистка имат деца от предишни връзки. Гиър е баща на 20-годишен син Хоумър, който се ражда от брака му с Кери Лоуъл, а Алехандра е майка на 7-годишният Албърт от брака й с бизнесмена Говинд Фридланд.

Последните няколко години бяха наистина шеметни за двойката. Двамата си казаха Да през май 2018 година в ранчото на актьора. Само три месеца след това обявиха, че са в очакване не първото си дете. Новината за втората бременност на Алехандра дойде само 2 месеца, след като Ричард Гиър отпразнува 70-ия си рожден ден и 9 месеца след появата на първия им син.