При Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва нещата се случват на бързи обороти. Само 3 месеца след сватбата двамата обявиха, че ще стават родители. Щастливото събитие се случи през февруари 2019, а днес, 9 месеца по-късно, двойката очаква своето второ дете. Новината е съобщена от испанското списание HOLA! Алехандра все още не е отрекла и не е потвърдила дали с актьора очакват отново бебе, но източници на изданието твърдят, че 36-годишната половинка на холивудската знаменитост е в поне трети месец от бременността. Това означава, че звездното семейство ще се сдобие с още един наследник през пролетта на 2020 г.

Снимка: EPA

Новината за бременността идва 2 месеца, след като Ричард Гиър отпразнува 70-ия си рожден ден и 9 месеца след появата на общия син на актьора и Алехандра, който носи името Александър.

И двамата имат по едно дете от предишни връзки. Гиър има 18-годишен син Хоумър от втория си брак с Кери Лоуъл, с която се развежда през 2013 година. Алехандра пък има 6-годишно момченце на име Албърт.

Двамата се ожениха през април миналата година в ранчото на актьора близо до Ню Йорк. Тогава Алехандра сподели „Все едно съм в истинска приказка. Без съмнение се чувствам като най-голямата късметлийка на света.“

Снимка: EPA

Ричард, който изпращал цветя на Алехандра, докато не се съгласила на среща с него, добавя „Аз съм най-щастливият мъж във вселената. И как да не съм? Аз съм женен за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена на това да помага на хората , с чувство за хумор, търпелива, която знае как да прощава и която е прекрасен готвач, правещ най-добрите салати на света!“