Ако си спомняте забавните петъчни вечери по bTV преди години, няма начин да сте пропуснали сериала „Дарма и Грег“. Комедията разказваща за съвместния живот на двама души, които не биха могли да бъдат по-различни, приключи преди точно 20 години. Ако се питате как изглеждат днес актьорите в главните роли, може да видите тук.

Снимка: Getty Images

Томас Гибсън, който изпълнява ролята на Грег, е на 35 години, когато започва да се снима в сериала и на 40, когато той приключва. Днес актьорът е на 60 години (направи ги точно преди един месец).

Ролята в „Дарма и Грег“ му носи номинация за наградата „Златен глобус“.

Три години след финала на комедийния сериал, Томас Гибсън получава нова роля в популярен сериал – криминалния „Престъпни намерения“. Там той остава в продължение на 11 години, преди да влезе в конфликт със създателите на сериала и да бъде уволнен.

Снимка: Getty Images

Джена Елфман, чието рождено име е Дженифър Бутала, сключва брак с актьора и продуцент Боди Елфман през 1995 г. – две години, преди да влезе в ролята на Дарма. Джена е на 26 години, когато получава ролята на Дарма и на 31, когато сериалът приключва. Днес тя е на 51 години.

След края на „Дарма и Грег“, тя участва в голям брой филми и сериали, преди отново да получи роля в по-голяма продукция. През 2018 г. тя получава една от главните роли в сериала „Страхувай се от живите мъртви“ и продължава да се снима в него и до днес.

Тя и съпругът ѝ продължават да са заедно вече над 30 години. И двамата са членове на Църквата на Сциентологията.

Какво се случва с персонажите от „Дарма и Грег“

Почитателите на сериала може би си спомнят, че в последния епизод двамата решиха да правят бебе. През 2011 г. Дарма и Грег, макар и неназовани, се появиха в епизод на „Двама мъже и половина“ (сериалът е от същия създател).

От кратката им роля стана ясно, че двамата все още са заедно, но не са се променили и изглежда конфликтите между тях са се задълбочили. В сцената Грег подхвърля идеята да се разведат, а Дарма му отговаря, че ще го съди и ще вземе парите на семейството му. Накрая Грег прави знак все едно се прострелва в главата.