Поли Генова очаква момче. Това съобщи, по един доста интересен начин, певицата в ефира на "Преди обед".

Поли е в 26 г.с. и споделя, че е "голямаа щастливка, защото съм здрава и ми е леко". Ежедневието й вече е променено, защото ги няма вечерните купони. "Нямам енергията да го прави, заспивам преди 12 часа. А и нямам желание. Други неща са ми важни."

КАК СЪОБЩАВА НА БАЩАТА?

Купува си самолетен билет, защото иска да му съобщи хубавата новина лично.Младото семейство ще се установи в България за в бъдеще, защото работата, роднините и приятелите на Поли са тук. По тази причина вече са подредили и новия си дом.

А КОЙ Е БАЩАТА?

Холандец, който работи в шоубизнеса. Запознават се през 2016, на церемонията по раздаване на награди на BG радио. Тогава са заедно само за няколко часа. На следващата година се виждат отново на същото събитие. Поли вярва, че разстоянието и пътуванията са били важниз а тяхната връзка, защото, "когато пътуваш с някого, го опознаваш най-добре". Бащата на детето не говори български, но има желание да го научи. С родителите на Поли си общуват по малко на френски и английски. Доста странни му се виждат обредите, свързани с погачата на бебето, както и забраната да се извежда в първите 40 дни.

 

Повече вижте в самото видео.