Футболистът Николай Михайлов отбеляза рождения си ден с лаконичното „36“, последвано от емотикони на торта и сърце.

Интересна е тениската, с която го виждаме на снимката, направена край басейн, от който се открива чудна гледка към морската шир.

На блузата четем закачливия надпис „Моят рожден ден е и всичко, което получих, е тази надценена фланелка“.

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

Неговата любима Николета Лозанова публикува подобен кадър, като написа на английски „You are my heart! Happy B-day N“.

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

На 10 март Николай Михайлов стана баща за първи път. Няколко дни по-късно той описа емоциите си така:

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

„Още от миналия век, буквално, бяхме едно цяло... вече “цялото” е съвсем завършено и напълно съвършено! “Б...” като “Борислава”, но и като ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! На първо място на жената, която години наред ми показва какво е истинска любов, а сега и какво е “смисъл”, дарявайки ме с НЕЯ! Благодаря и на семейството ми, че бяха до нас от “старта” до “финала”, както и на всички, които ликуват и празнуват с нас най-голямата “победа” – да станеш родител! Благословен съм, бъдете и вие!“

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

Припомняме, че в края на май Николай Михайлов изигра последния си мач за „Левски“. Той започна като титуляр на вратата в мача срещу „Лудогорец“ и символично бе сменен в 13-ата минута (това е номерът на екипа му). Тогава футболистите на двата отбора направиха шпалир на Михайлов, който се сбогува и с феновете по трибуните.

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

След раздялата си с „Левски“ вратарят Николай Михайлов отиде на почивка в Италия със своята половинка Николета Лозанова.

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

„Tutto apposto (Всичко е наред)“ – написа той на италиански и публикува няколко кадъра от почивката, излъчващи аристократично уединение.

Първият престой на Николай Михайлов в "Левски" бе от 2004 до 2007 г., а вторият – от 2018 г. насам. Той е изиграл общо 90 мача за първия отбор, спечелил е два пъти титлата на България (2006, 2007) и три пъти Купата (2005, 2007, 2022).

Михайлов призна, че е получил оферта от друг клуб от Първа лига, но няма да я приеме, тъй като не иска да играе за друг отбор в България. Той обаче още не е решил със сигурност дали ще прекрати кариерата си на футболист.

Днес рожден има и Глория. За нея четете тук: