Николета Лозанова се наслаждава на морски гледки и чист въздух в компанията на най-близките си хора – дъщерите й Никол и Борислава, както и любимият й и баща на второто й дете, Николай Михайлов.

Плеймейтката сподели кадри от ценните моменти на релакс и отмора, а потребителите в социалните мрежи побързаха да коментират колко пораснала и красива е Никол, която наскоро навърши 12 години и е от предишна връзка на Лозанова с Валери Божинов.

Снимка: InstagramЕдин от коментарите гласи: „За момент помислих, че Никол е сестра ти“, а друг допълва: „А аз я помислих за друга жена колежка модел на Николета. Май Никол ще надмине майка си по красота.“

Ни Ло демонстрира перфектни форми в черен бански, с какъвто е облечена и дъщеря й Никол.На кадрите виждаме и малката Борислава, която се роди на 10 март и е едва на 3 месеца.

Снимка: InstagramДо момента 36-годишната красавица не е показвала лицето на втората си дъщеря.След раждането й Николета откровено сподели за трудното и мечтано забременяване, наричайки го „истинско изпитание“.

Снимка: Instagram