След раздялата си с „Левски“ вратарят Николай Михайлов е на почивка в Италия със своята половинка Николета Лозанова.

„Tutto apposto (Всичко е наред)“ – написа той на италиански и публикува няколко кадъра от почивката, излъчващи аристократично уединение.

На един от тях виждаме и Николета.

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

„Дон Михайлов“ – гласи един от коментарите под снимките.

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

„Много добри кадри, завидях“ – реагира коафьорът Венелин Кондаков, а Николета му отговори „И той става инфлуенсър“.

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

В края на май 35-годишният Николай Михайлов изигра последния си мач за „Левски“. Той започна като титуляр на вратата в мача срещу „Лудогорец“ и символично бе сменен в 13-ата минута (това е номерът на екипа му). Тогава футболистите на двата отбора направиха шпалир на Михайлов, който се сбогува и с феновете по трибуните.

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

Първият престой на Николай Михайлов в "Левски" бе от 2004 до 2007 г., а вторият – от 2018 г. насам. Той е изиграл общо 90 мача за първия отбор, спечелил е два пъти титлата на България (2006, 2007) и три пъти Купата (2005, 2007, 2022).

Снимка: Instagram/@niki_mihaylov13

Михайлов призна, че е получил оферта от друг клуб от Първа лига, но няма да я приеме, тъй като не иска да играе за друг отбор в България. Той обаче още не е решил със сигурност дали ще прекрати кариерата си на футболист.

 

Припомняме, че на 10 март Николай Михайлов и Николета Лозанова се сдобиха с дъщеричка. Тя бе кръстена Борислава на дядо си – Борислав Михайлов.

„Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Вече няколко дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци“ – сподели Лозанова 10 дни след раждането.

Повече по темата вижте тук: