Наталия Гуркова, носителка на титлата „Мис България“ 1998, гостува в „Животът по действителен случай“. Пред Александра Сърчаджиева тя сподели, че добрият й външен вид се дължи на гени и стриктен двигателен и хранителен режим.

„Не ям месо от 25 години, никога не съм пушила. Също така не ям пържено, сладко, тестено. Наблягам на риба, плодове и зеленчуци, пия много вода. Ходя на фитнес и на разходки в парка или гората, ако имам повече време“ – разясни Гуркова.

Тя разказа как се е запознала с бъдещия си съпруг – черногорския бизнесмен Джордже Михалевич.

Снимка: bTV Media Group

„Отидох да видя моя приятелка в Йоханесбург. Последната вечер отидохме в един клуб и той се появи. Очарова ме с аристократичната си осанка и чувството за хумор. Каза, че ще бъда негова съпруга и ще има две деца от мен, след което помислих, че е луд“ – сподели Мис България.

Снимка: bTV Media Group

Тя се прибира в България и започва „телефонна любов“.

Снимка: bTV Media Group

„Започнахме да пътуваме по света. Живеехме пълноценно, консумирахме любовта си в пълната й сила. Той е мъжът на живота ми, много романтичен, зодия Рак. Преместих се в ЮАР заради него, което ми костваше много. Липсваха ми семейството, приятелите, работата. 10 години живях там“ – поясни Наталия Гуркова.

Снимка: bTV Media Group

Деня, в който Джордже е убит, тя определи като „най-трудният в живота ми“.

„Сякаш времето спира. Всичко започна отначало, но с две деца. Това е трус, който те променя, но трябва да продължиш. Вярата в Господ ми помогна да продължа“ – призна Наталия, която е била в България в деня на убийството.

„Синът ми бе на 5, а дъщеря ми Джорджия на 9. Майка ми много ми помогна в тези трудни дни. И досега ми помага“ – обобщи Наталия Гуркова.

Във видеото можете да видите жилището на Мис България, която показва пред камерата едни от най-ценните за нея предмети.