През последните години не сме гледали Франки Мюниц в нищо. Актьорът изчезна от екраните, след като в началото на века стана един от най-популярните млади актьори, благодарение на участието си в хитовия сериал „Малкълм“. Днес той навършва 35 години и имаме основания да предполагаме, че последните 12 месеца са били едни от най-хубавите за актьора от много време насам.

Снимка: Getty Images

Тъжната история на Франки Мюниц

Много бързо след края на сериала „Малкълм” през 2006 г. кариерата на Франки Мюниц тръгна надолу. Той се появи в романтичната комедия „Моята най-секси година” през 2007 г., но филмът беше пълен провал. Същата съдба последва следващия му филм „Пица-Мен”, който беше пародия на набиращите популярност по това време супергеройски филми.

Освен тези две роли, с които актьорът едва ли се гордее, Франки не е участвал в нищо по-значимо.

Звездата от „Малкълм” обаче не се чувства чак толкова нещастен заради неуспехите си като актьор. Липсата на ангажименти пред екрана му даде възможност да посвети времето си на друга своя голяма страст – автомобилните състезания.

Снимка: Getty Images

Заради опасния спорт, Франки Мюниц получава няколко сериозни контузии. Най-тежкият инцидент е през 2009 г., когато катастрофира сериозно с автомобила си. Малко след инцидента актьорът получава сърдечен удар, но оцелява.

През 2012, получил втори удар, много по-сериозен от първия, както и инсулт. Година по-късно ударът бил последван от още един, по-малък. И въпреки, че Франки Мюниц оцелял след тези тежки физически проблеми, заболяванията оставили трайна следа – през 2017 г. той призна, че има огромни бели петна в паметта и не може да си спомни почти нищо от времето, когато е снимал „Малкълм”.

Въпреки инцидента Франки Мюниц успява да намери щастието

Въпреки проблемите с паметта и постоянният риск, в който се намира животът му, Франки е щастлив и оптимизмът му вдъхва смелост на много хора.

Снимка: Getty Images

В началото на 2020 г., която беше много тежка за всички, Франки Мюниц сключи брак с приятелката си Пейдж Прайс, за която беше сгоден от 2018 г. Двамата успяха да сключат брак преди светът да бъде блокиран заради пандемията от COVID-19, която доведе до отлагането на много сватби и други планирани събития.

Освен съпрузи, двамата са и бизнес партньори. През 2018 г, заедно купиха магазин за деликатеси в Аризона, който управляват и до сега. Прайс отговаря за асортимента на магазина и представянето му в социалните мрежи, докато Франки Мюниц води счетоводството.

Преди малко повече от два месеца Франки разкри, че с Пейдж очакват дете. Новината е вълнуваща и изненадваща, тъй като лекарите не са им давали голям шанс за зачеване.

Снимка: Getty Images

Актьорът има пълно основание да е щастлив. Малкълм продължава да е един от най-обичаните персонажи в телевизията, а постоянните повторения гарантират, че приходите на Франки Мюниц няма скоро да пресъхнат. В момента той разполага с 40 милиона долара в сметката си.