Миналия петък е бил голям ден за актьорът Франки Мюниц, който сключи брак с приятелката си Пейдж Прайс след 2 години годеж. 34-годишният актьор стана известен съвсем млад, благодарение на култовия сериал „Малкълм“, в който играе ролята на раздразнителен и вечно сърдит вундеркинд.

Снимка: Getty Images

Всеки момент от 21 февруари беше перфектен. От момента, в който се събудихме заедно и скочихме развълнувани от леглото, това да помагаме в подреждането на хората, които бяхме наели, за да планират сватбата, до пътя към олтара заедно с най-добрата ми приятелка, ръка под ръка, в присъствието на семейството ни и най-близките ни приятели. Винаги съм намирал за клише когато някой каже, че сватбеният ден е най-хубавият в живота му, но при мен наистина беше така.

Франки Мюниц за списание People

Освен съпрузи, двамата са и бизнес партньори. През 2018 г, заедно купиха магазин за деликатеси в Аризона, който управляват и до сега. Прайс отговаря за асортимента на магазина и представянето му в социалните мрежи, докато Франки Мюниц води счетоводството.

Снимка: Getty Images

Последното десетилетие беше много трудно за младия актьор, който получи удар и инсулт и призна, че има големи бели петна в паметта си. Всъщност Франки Мюниц не си спомня почти нищо от времето, когато е снимал Малкълм, но получава помощ от приятелите си и от приятелката си, която вече му е и съпруга. Двамата са абсолютно неразделни.

Прочетете повече за трудния път на Франки Мюниц към щастието: