Този текст си има победител, изтеглен на 10 март 2014 г. Вижте кой спечели аксеоар от H&M през първата седмица от Месеца на женското приятелство >>

Кристина Владимирова е едно от любимите ни лица в ефира на bTV Новините. За себе си казва, че е от хората, които знаят какво искат и рядко се колебаят. Затова не харесва хора, които не знаят какво искат от живота и не могат да поемат отговорност за решенията си. Ако не беше избрала телевизията, признава, че нейно амплоа щеше да бъде музиката, защото обожава да пее и го прави много добре!

В месеца на женското приятелство я поканихме да разкаже за най-добрата си приятелка, които в нейния случай се оказаха две. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на една от двете й приятелки.

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Аз имам две най-добри приятелки – Мила и Марина. Животът ни така се стече, че Марина живее далеч от нас. Това обаче не ни пречи на приятелството по никакъв начин :) 

От кога се познавате?
Запознахме се в 7 клас – първият ни ден като зайци в Класическата гимназия. Спомням си, че Мила беше адски контактна – запозна се с всички, говореше постоянно. Ние с Марина бяхме доста по-скромни. 

Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки (не само познати)?
Сближихме се при първата ни екскурзия извън България – в Охрид. Не знам как стана така, че постоянно бяхме заедно – беше ни добре. От тогава сме неразделни – до днес. Имаме страхотни спомени заедно, но сме преминали и през много трудни моменти. Това ни прави толкова близки и аз много държа на тях двете.

Какво наистина обичаш в тях?
Мила е работи като „специалист човешки ресурси”, а Марина е дизайнер :) и двете са супер креативни и това винаги много ме е радвало в тях! Нямам нито един стандартен подарък от тях :)

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Мила! Към аксесоарите >>

Какво в стила им ги прави различни и уникални?
Те са страшно различни като стил – Мила е по-делова, но винаги добавя интересен и отличителен аксесоар към това, с което е облечена. Марина обича да експериментира и винаги ме изненадва - приятно, разбира се :) 

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Мила!

Правила на играта с H&M >>

Аксесоари: H&M Spring Collection 2014

Какво искаш да им кажеш (дори ако вече си го казвала)
Това, което искам да им кажа, е че ги обичам и винаги ще имам нужда от тях – в добро и лошо :) Връзката ни е сериозна!

И още за приятелството: В опит да разбием клишетата! Ние питаме, Криси отговаря >>